El nostre equipo

La nostra empresa està compost per experts en el sector immobiliari, amb un ampli coneixement de la nostra zona i una àmplia cartera de clients i contactes.

Som professionals i treballem per oferir els millors serveis per ràpidament trobar casa seva, finca o propietat que desitja comprar o llogar.

 

La nostra cartera de propietats

Dins de la nostra àmplia cartera de propietats, pot trobar tot tipus d'ofertes immobiliàries:

  • Propietats en construcció
  • Propietats en venda nou i reformat
  • Lloguers a llarg termini
  • Apartaments, cases, xalets i cases de lloguer turístic
  • Turisme rural, (casa de lloguer en el camp)
  • Luxe d'habitatges de venda o de lloguer
  • Inversions immobiliàries en la nostra àrea

 

Ajudarà a vendre o llogar la seva propietat?

Així mateix, si vostè vol vendre o llogar la seva propietat, anem ajudar a gestionar millor la seva oferta amb la garantia de tenir la millor informació i orientació sobre el mercat en la seva àrea d'interès i també informar-vos, prèvia estudi de les diverses opcions possibles, perquè pugui obtenir ràpidament el seu objectiu.

Vostè pot comptar amb un equip de professionals disposats a ajudar en qualsevol situació que sigui del seu interès en la nostra activitat.

 

Contacti amb nosaltres

En qualsevol cas, no dubteu en contactar amb nosaltres, estarem encantats de conèixer i deixar conèixer-te.

Vostè pot contactar amb nosaltres mitjançant el nostre formulari de contacte, o si ho prefereix, a través del nostre telèfon o correu electrònic que es pot trobar en el mateix contacte opció del nostre menú superior.

 

Nostre lloc web

En aquestes pàgines trobareu informació sobre els nostres serveis i la nostra cartera de propietats constantment actualitzat.